2018 YENİ BEBEK YELEK MODELLERİ

Yeni doğan bebekler en sıcak yaz günlerinde bile zaman zaman üşür. Dış ortama uyum sağlamakta zorlanan miniklerin hasta olmaması ve daha mutlu olmaları için genelde el örgüsü kıyafetler giydirilir. Örgü yelek modelleri de bu giyim ürünlerinin başında geliyor. Bu yazımızda ihtiyacı olan marifetli hanımlar için 2018 yeni bebek yelek modelleri hakkında genel bilgilere ve en güzel resimlere yer veriyoruz.

Bebek yelekleri, geçmişte de sıkça kullanılan örgü bebek giyim ürünlerinden biridir. Annelerin severek hazırladığı, bebeklere daha da bir sevimlilik katan bu giyim ürünleri, erkek ve kız bebeklere özel olarak hazırlanabiliyor. Erkek bebekler için yelek örülürken ağırlık olarak mavi ve yeşil renkler kullanılırken, kız bebekler için pembe ve kırmızı ipler ile örülenler ideal. Bu senenin bebek yeleği modellerinde düz örgülerden çok delikli, ajurlu modeller dikkat çekiyor. Ajurlu türlerde kız bebekler için boncuk, pul ve kurdele detayları da sıkça kullanılıyor.

Yeni doğan bebekler için örülen yeleklerin büyük kısmı, dikişsiz, tek seferde örülen modellerden. İki ve daha fazla renkli ip ile örülebilen bu modellerde bebekler için antibakteriyel özelliği bulunan kendinden desen çıkaran akıllı yünler kullanılabilir. Yeni örgüye başlayan, sadece düz örgü ancak farklı desenlerde bir bebek yeleği örmek isteyenler için bu tür ipler kullanılabilir.

Yeni bebek yeleği modelleri hakkında kısaca bilgi verdikten sonra birbirinden güzel model resimlerine geçebiliriz.

2018 Yeni Bebek Yelek Modelleri

Yorum yapın