2018 BAYAN ÖRGÜ YELEK MODELLERİ

Yelekler, bayanların özellikle bahar ve kış aylarında sıkça üzerinde gördüğümüz hoş giyim ürünleridir. Bu giyim ürünleri, çoğu zaman hazır olarak kullanılsa da el emeği ile kendi kıyafetlerini hazırlayıp farklı bir tarz yaratan kadınlar için özel örgü yelek modelleri de mevcuttur. Merak eden ve bu senenin modasına uygun yelekler hazırlamak isteyenler için 2018 bayan örgü yelek modelleri resim galerisini hazırladık. Kısa bilgilerin ardından bu özel modelleri inceleyebilirsiniz.

Bu senenin örgü yelek modellerine genel olarak göz attığımızda tığ ve şiş işi modellerin aynı yoğunlukta olduğunu görüyoruz. Tığ işi modeller daha çok hoş görüntü ve güzel bir tarz tamamlayıcı olarak kullanılıyor. Delikli, çiçek motifli ya da boncuk ve pullar ile süslenen bu modellerde, zaman zaman kurdele detaylarına da yer veriliyor. İpli ya da tam düğmeli olarak kullanılan tığ işi yelek modellerinde, ara sıra tek düğme de kullanılabiliyor. Şiş ile örülen yeleklerde ise daha çok tek düğme kullanılıp ona uygun şekil veriliyor. Özellikle son dönemlerde modern şekilde tasarlanan bayan örgü yelek modellerinde sadece kıyafetin üst kısmında ya da orta kısmına konumlandırılan düğmeler sıkça yer alıyor. Klasik yerine spor bir tarz yaratmak isteyenler için kapşonlu çok hoş bayan yelek modelleri de bu senenin en popüler modelleri arasında yerini alıyor.

Birbirinden özel ve güzel 2018 bayan örgü yelek modelleri resim galerisini inceleyip siz de sevdiğiniz modelleri kendinize hazırlayabilirsiniz.

2018 Bayan Örgü Yelek Modelleri

Yorum yapın