2018 EN GÜZEL HAVLU KENARI ÖRNEKLERİ

2018 havlu kenarı örnekleri birbirinden güzel ve çekici modelleri sizlere getiriyor. Öyleyse bayanların en çok ilgi gösterdiği modellerden birini anlatmaya başlayalım.

Kalpli havlu kenarı modeli şüphesiz en popüler havlu kenarı örneklerinden biridir. Bu model için kullanacağınız tığın 21 numara olmasına dikkat etmelisiniz. Kullanacağınız ip ise renginde özgür olacağınız polyester iplerden olmalıdır. Öncelikle 9 adet zincir çekin. Ardından ikinci yaptığınız zincire iğneyi batırıp yuvarlak oluşturun ve üç adet zincir daha çekin.

Sonrasında yaptığınız yuvarlağın etrafında toplamda 24 adet tırabzan olacak şekilde modelinizi yapmaya devam edin. Tırabzanları bir kerede dolayacak iki kerede çekeceksiniz. Daha sonra iğnenizi ilk zincirinize batırın ve üç zincir çekin. Yaptığınız 24 tırabzanın her birine bir zincir çektikten sonra bir tırabzan daha yapın ve tekrardan 24 adet tırabzan yapın.

Bu tırabzanları da bitirdikten sonra aynı şekilde üçüncü tırabzanları yapmaya başlayın ancak bu sefer iki zincir çekin. Böylelikle kalpli örneğiniz için gerekli olan ilk halkayı yaptınız. İlk halkanızı, yapacağınız ikinci halkaya bağlamak için ilk halkanızın üzerinden 5 zincir çekip başa batarak iki adet zincir bir adet tırabzan şeklinde devam edin.

Bu şekilde yukarı doğru 2 yana doğru ise 4 kutucuk oluşturduktan sonra ikinci halkanızı da yaparsanız 2018 havlu kenarı örnekleri arasında yer alan kalpli modeliniz hazır olacaktır.

Yorum yapın