2018 İĞNE İŞİ KENAR OYALARI TAM 140 ADET EN GÜZEL MODELLER

2018 İğne İşi oya modelleri ve iğne oyası örnekleri ile ilgili olan hanımlar için, Yemeni, Çeyizlik , Yazma, Seccadelik , Namazlık, Yöresel , Tülbent , ve bir çok iğne oyası örneklerini ve iğne oyaları.

Farklı iğne oyaları arayan ya da çeşitli örnekler arayan hanımlar güzel emekleriniz için çeyizlik ya da yöresel iğne oyalarını bulabilirsiniz. Trabzon , Eskişehir , Erzurum ve Hatay iğne oyaları çok farklı ve zarif.

Eskiden çeyiz hazırlıklarında yemeni oya modelleri , namazlık , tülbent oyaları , havlu oyaları ve yazma oyaları daha çok ilgi görüyordu.  Ancak son zamanlarda iğne oyaları süs ve takılar için bile kullanılmaya başladı. Artık fular, tespih gibi takılarda kullanılıyor.

En yeni iğne oyaları , en kolay oyalar , acemiler için yapımı kolay modelleri bulabilirsiniz. Fularlarınızı süslemek için fular kenar oyaları , fiyonklu çiçekli iğne oyaları ya da masaörtüsü oyaları.

Zamanla eliniz alıştıktan sonra iğne oyası ile masaörtüsü, yatak örtüsü, havlu kenarı , oda takımları yapabilirsiniz.

İğne oyası nasıl yapılır sorusu soran hanımlar aşağıda sizler için video ekledik. Video da yer alan adımları izleyerek öğrenebilirsiniz.

Daha önceki yazılarımızda iğne oyaları ile ilgili bir çok model örneği ve nasıl yapılır konularımızı paylaşmıştık. Sitemizde yer alan bu yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

İĞNE OYASI HAVLU KENARI MODELLERİ

İĞNE İŞİ KENAR OYALARI 2017

Resimleri daha büyük görebilmeniz için üstüne tıklayabilirsiniz.

Anlatımlı iğne oyası videolarını resimlerin altında bulabilirsiniz.

https://youtu.be/iIgiuAVlHww

 

 

Yorum yapın